’’ВИТЕЗОВИ’’ СЕ ПОСТРОЈИЛИ

Најмлађи београдски Супер лигаш отпочео је са припремама за нову сезону са жељом да понови резултате из претходне две сезоне, а то је превасходно опстанак у кругу екипа које ће и ове године играти у Плеy Цупу. По устаљеној пракси наредне две недеље Врачарци ће спровести базичне припреме на отвореним теренима Спортског центра у Кошутњаку и Ади Циганлији, да би након уласка у салу на Бањици кренули рад са лоптом и играње контроолних утакмица. У наредном периоду ће се исдефинисати и противници са којима ће ’’витезови’’ подизати форму до почетка такмичења који ове године креће недељу дана раније, и у коме ће у прва два кола угостити ривале из Суботице и Панчева.

Након поздравне речи секретара клуба Николе Крстића, бројчано задовољавајућем играчком скупу, обратио се тренер ’’витезова’’ Даниел Петковић који је у најкраћи цртама изнео својим изабраницима оно шта од њих очекује. По његовим речима основни захтев који ће морати сваки играч да испуни, како би конкурисао за место у саставу, је пуна посвећеност клубским обавезама, пре свега у реализацији тренажног програма. Искуство из пролећног дела минуле сезоне неминован је повод изнетих захтева за испуњење услова потребних за остварење играчких планова и амбиција сваког појединца на којег се рачуна.

Иначе играчки састав који је изборио статус ’’витезовима’’ да трећу годину за редом буду учесници у нашем најелитнијем рукометном такмичењу, није претпео за сада промене, стим да су се њему прикључили, поред искусног интернационалца Марка Павловића, повратник Урош Милутиновић као и више перспективних играча избеоградских клубова Никола Станковић, Урош Савић, Душан Тасић, Мирко Ђуровић.