ВИТЕЗОВИ НА ТЕШКОМ ИСПИТУ

Трећи београдки члан Аркус лиге Обилић, кренуо је са припремама за
нову сезону где их очекује неизвесна борба са групом клубова који ће
тражити продужење садашњег чланства у елити. Тренер Павловић, у
друштву људи са којима непосредно сарађује, извршио је прозивку
играчког састава по традицији на почетку сезоне, у старој бази, на
теренима Спортског центра у Кошутњаку. Без прошлогодишњих првотимаца Жујовића, Ивошевића, Баћановића, Цвијетића, на прву прозивку одазвали су се углавном они из претходне сезоне на које се озбиљно рачуна као и који су кроз Плеј Аут, са доста успеха, заслужено изборили шесту сезону Витезова у Аркус лиги.

Предвођени капитеном Радовићем, искуснима Сладићем и Мандићем присутни су били углавноми играчи из претходне сезено на које се озбиљно рачуна уз неке који приводе одморе крају, као и кадетског репрезентативца Буквића који наступа за Србију на ЕП у Црној Гори.

Поред набројаних ту је била и група нових лица, потенцијалних чланова клуба, састављена од прекаљених и перспективних играча, а сви они ће уводни део припрема свакодневно спроводити на теренима у Кошутњаку, Ади Циганлији као и сали Слодес. Након тога тренер Павловић одредиће путнике за наставак припрема на Златибору где ће до 28. августа наставити са брушењем игре и форме за нову сезону.

У плану је да се до почетка првог дела сезоне одигра и 6 до 8 контролних утакмица како би се Витезови што боље спремили за
прве озбиљне испите који их очекују већ у уводним колима када гостују у Лесковцу и Новом Саду.

Несумњиво да ће нова сезона обиловати са пуно драматичних и неизвесних утакмица како у борби са сам врх, тако још више у борби за опстанак где Витезови, поново у реновираном издању, очекују да избегну пласман на последња четри места која воде у нижи ранг.