”ВИТЕЗОВИ” СЕ ЧАСТИЛИ

 

Више него успешну дебитантску сезону у нашој најелитнијој лиги ”витезови” су заокружили на себи својствен начин, односно целодневним дружењем изван спортског борилишта. Домаћин овог већ традицијоналног сабора био је и овом приликом спортски директор Врачараца Милорад Лађаревић у лепом амбијенту свога поседа у близини Авале, а тон домаћинском штимунгу и атмосфери давала је по обичају гостољубива и неуморна госпођа Мира, лепша половина домаћина окупљања.

Скоро целокупан играчки састав предвођен тренером Петковићем, ”проширен” са неколико доскорашњих ”витезова”, међу којима је најзвучније име Стефан Ћирић који по свему судећи наставња своју интернационалну каријеру , уживао је у благодетима богате трпезе и пића о чијој је количини и квалтету бригу више него професионално водио њихов дојучарашњи саиграч Крле. Наведени скуп својим присуством је уприличио и председник клуба Проф. др Милан Мартић, а били су ту још и Неша и Сава који заступају клуб у званичној и не званичној рукометној јавности. Тако је стављена тачка на сезону која ће свима у клубу остати у дубоком сећању на остварене резултате једне изузетно успешне генерације ”витезова”, која како су рекли још није све своје рекла и показала на рукометној сцени.

 

Једном речју овакво окупљање ”витезова пуног стола” оправдало је своју сврху и постојање, са жељом да се ова традиција настави и наредних година са новим генерацијама Обилића.